Hrvatsko društvo za materijale i tribologiju (HDMT) je po uzoru na prijašnje konferencije od 27. do 29. lipnja 2019.u Veloj Luci organiziralo Međunarodnu konferenciju o materijalima i tribologiji pod nazivom MATRIB.

U sklopu Konferencije, kao centralnog godišnjeg okupljanja ljudi iz struke, održao se niz događanja – znanstvenih i stručnih predavanja, radionica, okrugli stol s temom odnosa visokoškolskog obrazovanja i poduzetništva, te različitih formalnih i manje formalnih druženja i razmjena znanja i iskustava sudionika Konferencije.

Službeni dio programa u kojem su sudjelovali nastavnici Grafičkog fakulteta je započeo 26. lipnja 2019. godine u 21:30 sati u Veloj Luci u hotelu Posejdon. Rad Konferencije je nastavljen 27. lipnja 2019. usmenim prezentacijama znanstvenih radova te posterskom sekcijom. Zanimanje sudionika je pobudio i izložba u Galeriji Vela Luka s temom “MATRIB – inspiracija materijalom” i vizualna instalacija u Veloj Spilji “POČETAK”

Prilike za razmjenu mišljenja su bile i manje formalna popratna događanja – konferencijska večera, domjenak povodom otvaranja izložbi, te izlet na otok Proizd.

Podijeli ovu objavu!

Partneri u projektu

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda